DIVERSITY FOCUS EVENT

Dit evenement begon als de EAST WEST Exchange maar ging later verder als The Wrap Up. Vooral bedoeld om de jeugd na te laten denken over issues of diversity, zonder dit op een belerende toon te doen. Denk aan een mix van entertainment, nachtleven, bibliotheek en lagerhuis. We proberen door middel van verschillende invalshoeken diversiteit en de vraagstukken eromheen bespreekbaar te maken. Hierbij kan je denken aan een korte discussie over een recente advertentie, de moeilijkheden op de arbeidsmarkt of nieuw-Nederlanderschap. Wij

We proberen hierbij niet in cliches te vervallen die oud hokjes denken vaak juist doen herleven. Nederlandse diversiteit gaat verder dan de grote vier groepen ‘allochtonen’ en daarom willen we de term ‘super diversity’ nederig introduceren in het Nederlandse maatschappelijke debat. Waarom dat woord nog gebruiken uberhaupt? Mooi discussiepunt voor de volgende sessie.

Te gast bij onze events waren onder andere: Akwasi, Hong Tong Wu (Chinese TV Nederland), Howard Komproe, Dr. Reza Kartosen-Wong,  CinemAsia, Ebed Litaay (Indonesian Diaspora Network).

Wilt u een slim evenement organiseren over diversiteit? Wij helpen hier graag bij! Niet alleen voor jongeren, maar juist voor jong-volwassenen en professionals om diversiteit op een nieuwe frisse manier te verankeren binnen uw organisatie. Wij denken mee over het format, aankleding en de programmering. Het evenement maken we op maat voor u. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier voor de opties en offerte.